Yoga

Dynamisk Yoga:

Vi fokuserar på Power Yoga som är en fysisk yogaform som passar vuxna i alla åldrar oavsett träningsnivå. Vi går ett steg i taget för att nå styrka och uthållighet. Rörlighet, andning, smidighet och balans samverkar. Vi använder oss av block och bälten.

Poweryogan tillhör en förgrening av den klassiska Hathayogan och är en variant/utveckling av Ashtangayogan. Poweryogan är en fysisk yogaform där rörlighet, andning, smidighet och balans samverkar. Det som skiljer Poweryogan från annan yoga är att Poweryogan är ett system uppbygt på ett flöde av rörelse med andningen som motor. Det är en sekvens av rörelser som man kallar Vinyasa. Poweryogan är en egen stil där tyngdpunkten för utövandet ligger på individens förutsättningar och förmåga. I Poweryogan jobbar du med din egen kroppsvikt i kombination av rörelser. Alla yogarörelser stretchar kroppen. Rörlighet och smidighet ökar och man släpper på stress och spänning runt leder och muskler. Detta är en fysisk yogaform som passar vuxna i alla åldrar oavsett träningsnivå. Det många märker vid regelbundet utövande av Poweryoga är att utvecklingen går fort och att man märker resultat snabbt. Det viktigaste av allt är att det finns ingen prestige i yogan.

Yin Yoga:

YinYoga är en lugn, avstressande och vilsam yoga form där mjuk stretch utförs i stillhet och medveten närvaro. I YinYoga kommer vi åt kroppens fascia, bindväv genom att vi håller positioner en längre stund 3-5 min. Vi använder oss av bolster, block, bälten, kuddar och filtar.Passar alla åldrar.

Måndag:

20.30-21.30: Dynamisk Yoga

Torsdag:

19.15-20.15: Yin Yoga

20.30-21.30: Dynamisk Yoga

Lärare:

Anita Fränneby

14 eller 28 tillfällen

2290 kr för 1 klass/veckan

3990 kr för 2 klasser/veckan

Anmälan: